Igrajte Eco Snow Leopard

Blagovna znamka Play Eco
Koda izdelka 800066
14,44 € z DDV
Na zalogi> 5 kosov
  • Dostava po kurirju najkasneje do: 3.2.2023
  • Dostava: 4,99 €
points Z nakupom dobite
14 točk
Opis izdelka

Igrajte Eco Snow Leopard

Plush Snow Leopard medium je fantastična plišasta igrača iz serije PLAY ECO! izdelan z recikliranjem plastičnih steklenic. Plišasti Snow Leopard srednji omogoča vašim najmlajšim, da se igrajo ob spoštovanju okolja za ekološko trajnostni svet.

Celotna paleta PLAY ECO! dejansko je narejen z recikliranjem plastičnih steklenic. Za izdelek velikosti 30 cm potrebujete 16 steklenic, za izdelek velikosti 25 cm jih potrebujete 14, za izdelek velikosti 18 cm jih potrebujete 10. Pomagajmo planetu z igro!!! Že več kot 60 let je značilnost naše proizvodnje ustvarjalnost in skrben pristop ne le do estetske plati izdelka, ampak tudi do kognitivnega razvoja njegovega uporabnika.

Kakovost in varnost sta bistveni. Venturelli je svoje korporativno poslanstvo vedno postavljal na družbeno etiko, pravilnost poslovanja, varnost izdelkov in vse njihove izvedbene faze, takoj pa se je lotil izziva, ki nam ga postavlja naše podjetje, »zelene revolucije«, ki ima tudi izobraževalni namen v smeri nova generacija

Velika pozornost do proizvodne etike v kombinaciji z globalno trajnostjo nas je pripeljala do okoljsko etičnega certificiranja izdelkov GRS Global Recycled Standard (GRS) je prostovoljni mednarodni standard za izdelke, ki določa zahteve za certificiranje reciklirane vsebine.

Velikost 22 cm
Ocene
0 ocen
Kupilo 312 + zákazníkov

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom