LEGO® DUPLO® 10909 Škatla s srcem

Blagovna znamka LEGO
Koda izdelka 2210909
14,88 € z DDV
3 - 7 dni
  • Dostava po kurirju najkasneje do: 31.7.2024
  • Dostava: 5,89 €
points Z nakupom dobite
14 točk
Opis izdelka

LEGO® DUPLO® 10909 Škatla s srcem

Ta edinstvena kombinacija LEGO® DUPLO® kock je polna idej in navdiha!

S to ustvarjalno poučno igračo se lahko starši in njihovi malčki nenehno igrajo in hkrati spodbujajo svojo ustvarjalnost pri gradnji in razvijanju veščin, ki jim bodo ostale za življenje. Naj otroci pokažejo ustvarjalnost s tem stimulativnim kompletom za začetnike.

Majhni ročaji bodo zagotovo všeč kockam, ki so primerne za malčke in jih lahko takoj začnejo graditi. Zahvaljujoč preprostim navodilom lahko brez zadržkov začnejo ustvarjati. Izbirate lahko med modeli hiš, sladoledom, kiti, rožami, helikopterji in racami. Ti preprosti modeli nudijo številne spodbude za ustvarjalne zgodbe in igre.

Ustvarjalne zabave pa se tudi takrat ne konča, saj lahko otroci sami gradijo svoje kreacije. Gradite dragocene veščine s prvim kompletom LEGO DUPLO Kompleti LEGO DUPLO ponujajo otrokom priložnost za samoizražanje in neskončne igre. Znana okolja in liki oziroma kocke, primerne za malčke v vaših predšolskih otrocih, bodo vzbujale navdušenje nad igrivim učenjem.

Ta barvna kombinacija kock LEGO® DUPLO® bo všeč vašemu malemu graditelju. 15 zabavnih modelov in neskončne možnosti gradnje s tem vsestranskim kompletom bodo vašim malčkom pokazali, da je vse mogoče.

  • Vključuje 80 barvnih kock, primernih za malčke, iz katerih je mogoče sestaviti 15 modelov, med katerimi so hišica, sladoled, kit, rožica in še marsikaj. Z igro s tem kompletom bodo otroci pridobili veščine, ki bodo ostale za vse življenje.
  • Zabavajte se in se učite s svojim malim graditeljem. Začnite s 15 preprostimi modeli. Pred svoj najljubši model lahko postavijo LEGO® črke "I love" – ali izberejo sladoled? Nato jim pomagajte ustvariti lastne modele!
  • Ta poučna igrača za malčke s kockami, ki jih je mogoče enostavno oprijeti, iz katerih je mogoče sestaviti čudovite barvne modele, je odlično darilo za rojstne dneve, božič ali druge priložnosti za fantke in punčke, starejše od 18 mesecev.
  • Vseh 15 osnovnih modelov je prisrčnih predmetov, ki jih bodo malčki spoznali iz vsakdanjega življenja. Kombinirajte dele z drugimi kompleti LEGO® DUPLO® za še več možnosti ustvarjanja.
  • Baterije niso potrebne. In ker je otroška ustvarjalnost vir zabave, se igra nikoli ne konča! Ta praktična igrača brez baterij bo izboljšala fine motorične sposobnosti vašega otroka, okrepila njegovo sposobnost reševanja problemov in mu omogočila ustvarjanje z lastnimi rokami.
  • Odprite škatlo in igrajte zdaj! Preprosta navodila bodo staršem in malčkom pokazala, kako sestaviti preproste modele. In ko otroci začnejo graditi, je zabave konec!

Število kosov: 80
Starost: od 1,5 leta

Parametri izdelka
Teme LEGO® DUPLO®
Ocene
0 ocen
Kupilo 93 + stranke

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom