LEGO® DUPLO® 10954 Številčni vlak - Učimo se šteti

Blagovna znamka LEGO
Koda izdelka 2210954
14,88 € z DDV
3 - 7 dni
  • Dostava po kurirju najkasneje do: 31.7.2024
  • Dostava: 5,89 €
points Z nakupom dobite
14 točk
Opis izdelka

LEGO® DUPLO® 10954 Številčni vlak - Učimo se šteti

Ne zamudite novega pisanega LEGO® DUPLO® Moj prvi: Treniraj s številkami - Učimo se šteti (10954). Z 10 oštevilčenimi kockami, ki jih malčki lahko naložijo, raztovorijo, zložijo in razvrstijo, pa tudi z liki DUPLO deklice, dečka in psa bodo v izobraževanju doživeli neskončno zabavo.

Popoln uvod v številko za predšolske otroke
Otroci lahko na vozove postavijo oštevilčene kocke in jih ponovno sestavijo ali pa jih razvrstijo v pravilnem vrstnem redu in iz njih ustvarijo steno številk. Ta vlak s številkami vaše drobtine vas bo popeljal na premikajočih se kolesih z odprto streho in skupaj s prijaznimi figurami DUPLO v svet domiselnih izobraževalnih iger.

Praktične izobraževalne igrače za malčke
Igrače LEGO DUPLO predšolskim otrokom zagotavljajo neskončno zabavo, prostor s samoizražanjem in prijetne trenutke, preživete v učenju. S kompleti DUPLO lahko starši pri sestavljanju doživijo pomembne trenutke v razvoju svojih otrok.

  • Naučite svoje otroke prepoznavati številke z LEGO® DUPLO® Moj prvi: Treniraj s številkami - Učimo se šteti (10954). Ta nova različica klasičnega vlaka s številkami je še bolj barvito izobraževalno orodje.
  • Vsebuje 10 oštevilčenih kock, ki jih v svojih vagonih vozi drsni vlak, pa tudi figure dečka, deklice in psa iz serije LEGO® DUPLO®, ki otroke navdihujejo za domiselne prizore.
  • Otroci lahko vadijo fino motoriko med vožnjo z vlakom in natovarjanjem, razkladanjem, zlaganjem in razvrščanjem oštevilčenih kock. In ko odkrivajo nove igralne možnosti, se tudi naučijo prepoznavati barve in številke.
  • Številčni vlak vsebuje prikupne like in pisane kocke, ki jih je enostavno zgraditi, zato je primeren za malčke, stare 18 mesecev - in tudi za starše, ki želijo pomembne trenutke v svojem razvoju deliti s svojimi predšolskimi otroki.
  • Ta komplet meri več kot 10 cm v višino in 47 cm v dolžino in ga je mogoče enostavno kombinirati z drugimi kompleti iz serije LEGO® DUPLO®, kar odpira druge domiselne igralne možnosti.
  • Podloga za igranje s plakati je primerna za malčke in vsebuje slike celotnega kompleta v polni velikosti, ki so navodila za sestavljanje vlaka.

Število kosov 23
Primerno za otroke od 1,5 leta

Parametri izdelka
Teme LEGO® DUPLO®
Hobiji Vlaki
Ocene
0 ocen
Kupilo 163 + stranke

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom