Pampers Mesečna zaloga spodnjic za plenice ActivePants 5 JUNIOR 12-17kg 152kos

Blagovna znamka Pampers
Koda izdelka AGS808004
73,68 € z DDV
3 - 7 dni
 • Dostava po kurirju najkasneje do: 6.6.2024
 • Dostava: 5,89 €
points Z nakupom dobite
73 točk
Opis izdelka

Pampers Mesečna zaloga spodnjic za plenice ActivePants 5 JUNIOR 12-17kg 152kos

Vsak starš želi, da se njegov otrok svobodno razvija in odkriva svet. Zato je Pampers razvil Pampers Pants, posebej zasnovan za umazane otroke, ki jih nobeno gibanje ne moti. Primerni so za otroke od 6. do 9. meseca.

 • Pampers Hlače vsebujejo mikro kroglice, ki tesnijo vlago stran od otroške kože, da ostane suha do 12 ur. -
 • Elastični pas po celotnem obodu in manšete okoli nog se prilagajajo otrokovim gibom, da se čudovito prilegajo v kateri koli položaj.
 • Da bi še bolj olajšali menjavo plenice, so plenice Pampers Pants oblečene kot klasične spodnjice. Enako enostavno se slečejo, samo strgajo jih ob straneh.
 • S Pampers Pants se lahko vsak otrok brez omejitev uči, igra in odkriva svet okoli sebe.

Značilnosti in prednosti

 • Do 12 ur suše za strašne otroke
 • 2 coni za občutek suhega: Vlago hitro vpijejo in jo zaprejo stran od otrokove kože
 • Udobno v vse smeri: elastični pas in manšete okoli nog se prilagajajo obliki otrokovega telesa in gibov, tako da se čudovito prilegajo v kateri koli položaj
 • Diha: mikropore dopuščajo, da iz plenice teče vlažen zrak, ki pomaga otrokovi koži ostati suha
 • Bombažno mehko *: Iz bombažno mehkih materialov * za hlačne hlače

* izdelek ne vsebuje bombaža

Kako se uporabljajo hlače Pampers? -

 • Preprosto prepakiranje - zahvaljujoč elastičnemu pasu se plenice Pampers Pants zelo enostavno vlečejo in spuščajo in vsem otrokom zagotavljajo neverjetno udobje.
 • Hlačke oblecite tako, da bodo slike spredaj - vesele slike na spodnjicah iz plenic pomagajo zabavo spremeniti in olajšajo matere in otroke.
 • Slečejo tako, da se strgajo ob straneh - plenične hlačke lahko ob straneh zlahka strgate, s čimer jih lažje snamete, saj jih ni treba vleči navzdol.

Izvedi več:

Kdaj je čas za menjavo plenice?
V prvih mesecih lahko plenico zamenjate desetkrat na dan. Plenico zamenjajte, kadar je mokra ali umazana. Otrok vas običajno obvesti (vendar ne vedno). Z super vpojnimi plenicami, kot je Pampers, boste mokro plenico prepoznali po grudicah, ki nastanejo v vpojnem jedru.

Plenice bo morda treba zamenjati v teh časih:

 • tik pred ali kmalu po vsakem hranjenju
 • po vsakem blatu
 • pred spanjem
 • po prebujanju
 • preden greš ven z otrokom

Kako zamenjati plenico
Plenice Pampers so zasnovane tako, da se prilagodijo vašemu dojenčku in mu pomagajo, da se počuti udobno in prijetno. Zahvaljujoč temu vam med previjanjem ni treba prepogniti plenice v pasu ali zamenjati manšet okoli nog.

 • Na sredini slikovnega traku zatesnite pritrdilne pasove vzporedno z elastičnim trakom za plenice.
 • Uporabite vesele slike kot pripomoček za enakomerno shranjevanje pritrdilnih trakov.
 • Izdelkov za dojenčke, na primer otroški puder, držite stran od pritrdilnih trakov, da se ne bodo več držali.

Čiščenje otroške riti
Vsi čistilni robčki Pampers pomagajo odstraniti bakterije tudi po lulanju. Pri prepakiranju imejte vedno pri roki čistilne robčke, da bo otrokova koža čista in sveža.
Ko menjate deklice, jih obrišite od spredaj nazaj, da se blato ne prenese na njihove genitalije. Ne pozabite očistiti vsakega kosa kože, saj se lahko v gubah genitalij skrijejo ostanki urina in iztrebkov.

Preprečevanje in zdravljenje pleničnega dermatitisa
Rdeč izpuščaj na otrokovi zadnjici je lahko znak pleničnega dermatitisa. To lahko povzročijo številni dejavniki, med drugim predolg stik kože z urinom in blatom med dvema prepakiranjima, pa tudi uporaba antibiotikov. Ko se vaš dojenček začne trdno prehranjevati, počakajte nekaj dni po dodajanju vsake nove hrane, da vidite, ali izpuščaj povzroča katera od njih. Če ima vaš otrok plenični dermatitis, nežno, a temeljito očistite celotno površino, ki jo pokriva plenica, s čistilno krpo. Pomagalo bo, če boste pustili koži prosto dihati. Če plenični dermatitis ne izgine, se posvetujte s svojim pediatrom ali farmacevtom.

Prava velikost plenice
Tako kot vi tudi vaš dojenček rad nosi stvari, ki mu popolnoma ustrezajo. Izberite plenico velikosti, ki ne bo padla ali izstopala niti med igranjem ali plezanjem. To bo tudi preprečilo prelivanje. Za vsak opis izdelka boste našli smernice, ki predstavljajo otrokovo povprečno težo za določeno velikost plenic. In ne pozabite, da večja kot je velikost plenic, boljša je vpojnost.

Varno prepakiranje
Saj veste. Kupite dojenčku najsodobnejšo igračo in želi se igrati s tako smešno stvarjo, kot je plenica. Pomembno je, da plenica ostane le tam, kamor spada, torej na otroško zadnjico. Otroku ne dovolite, da si plenice da v usta. Zavrzite vse strgane ali nelepljive plenice in preberite varnostna navodila na embalaži plenic.

Informacije o materialu gela
AGM je vpojni želirni material, ki se uporablja v sredici plenic za vpijanje vlage. Popolnoma v redu je, če občasno na koži ostane nekaj gela, še posebej, če plenica pušča. Z otroško kožo ga enostavno odstranite s čistilnim robčkom. Ta material se že dolgo varno uporablja v različnih izdelkih in je v plenicah že več kot deset let. Vpojni želirni material je podoben dodatkom, ki se običajno uporabljajo v kozmetiki in predelavi hrane.

Shranjevanje plenic
Plenice shranjujte na mestih, zaščitenih pred prekomerno toploto in vlago, stran od vonja. Priporočamo, da plenice hranite na suhem, kjer temperatura ne presega 30 ° C.

Ocene
0 ocen
Kupilo 3 + kupci

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom