MOLTEX Pure&Nature Plenice za enkratno uporabo Midi 4-9 kg, ekonomično pakiranje (4x 33 kos)

Blagovna znamka MOLTEX
Koda izdelka AGS373naty
42,81 € z DDV 46,55 €
3 - 7 dni
 • Dostava po kurirju najkasneje do: 31.3.2023
 • Dostava: 4,99 €
points Z nakupom dobite
42 točk
po MEGA cenah
Lesene hiše
Lesene hiše
Opis izdelka

MOLTEX Pure&Nature Plenice za enkratno uporabo Midi 4-9 kg, ekonomično pakiranje (4x 33 kos)

Plenice Moltex so med največjimi izstopajočimi eko plenicami na evropskem trgu in že od nekdaj izstopajo po svoji odlični funkcionalnosti. Poleg tega so nove kakovostne plenice Moltex mehkejše, mehkejše, pa tudi bolj moderne in vesele. Vse to ob ohranjanju zdravja in okolja, kar potrjujejo tudi novo pridobljeni certifikati.


Zakaj kupiti plenice Moltex Pure & Nature?

 • So dermatološko testirani in okolju prijazni. To pomeni, da so bili za njihovo proizvodnjo uporabljeni naravni viri, kot so bombaž, sladkorni trs in koruza.
 • Notranja plast, ki se dotika dojenčkove kože, je 100% iz naravnih virov in je dermatološko testirana.
 • V plenicah ne boste našli parfumov, klora ali lateksa.
 • Zahvaljujoč dodanemu bombažu so plenice še mehkejše in udobnejše za nošenje. Imajo dobro prilegajočo obliko, ki ne omejuje otrok pri gibanju. Elastični trakovi s sistemom "Comfort Stretch" zagotavljajo, da se plenička res prilega vašemu otroku.
 • Zahvaljujoč naravnim materialom so eko plenice Moltex popolnoma varne in hipoalergene.
 • Odlično sesajo zahvaljujoč posebni tehnologiji kanalov v plenici, ki pospeši vpijanje tekočine v jedro plenice. Tako vam ni treba sklepati kompromisov med zdravjem in funkcionalnostjo. S temi pleničkami bo vaš dojenček varen in suh.
 • Trendovski dizajn s pisanimi slikami bo zabaval ne le otroke, ampak tudi vas, odrasle. Organske plenice ne smejo biti dolgočasne! Tisk seveda poteka z varnim, certificiranim črnilom.
 • Plenice so proizvedene s 100% obnovljivo energijo. Embalaža plenic je izdelana iz plastike sladkornega trsa namesto plastike na osnovi nafte.

Proizvajalec plenic Moltex Pure & Nature zagotavlja skladnost z vsemi standardi na trgu, vsi materiali, ki se uporabljajo za proizvodnjo, so redno testirani v neodvisnih laboratorijih.

Plenice imajo naslednje certifikate:

Oeko-tex Standard 100 - potrjuje odsotnost neželenih kemičnih snovi.

 • Znak za okolje EU: je simbol za prijaznost do okolja v celotnem življenjskem ciklu izdelka – od pridobivanja surovin, preko proizvodnje, distribucije, uporabe do njegovega odstranjevanja po koncu življenjske dobe.
 • Certifikat FSC: zagotavlja, da les, iz katerega je izdelan predmet, prihaja iz gozda, ki je gospodarjen na nežen način glede na načela trajnosti.
 • Allergy Certified: mednarodna oznaka, ki jo morajo kupci iskati, če želijo preprečiti alergije.
 • Po temeljitem neodvisnem testiranju je nemško podjetje Dermatest plenicam podelilo 5 zvezdic »odlično« in tako potrdilo najvišjo možno varnost plenic za kožo.


Sestava:

Celuloza (100 % brez klora, FSC certificirano), bombaž, supervpojni polimer, PLA (iz rastlinskih virov), polietilen iz organskega materiala, polipropilen (15 % iz organskega bombaža), polietilen, poliuretan.

Ocene
0 ocen
Kupilo 15 + zákazníkov
po MEGA cenah
Lesene hiše
Lesene hiše

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom